A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

SHARP MX-M316N

Cikkszám: MX-M316N
Gyártó: SHARP »
Kiszerelés: db
Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás Oldal/perc: 31 fekete-fehér Papírkapacitás: alapkiépítésben 1.100 lap, maximum 2.100 lap Hálózati nyomtatás és színes hálózati szkennelés alapkiépítésben Kétoldalas adagoló (RSPF) és kétoldalas modul alapkiépítésben Opcionális helytakarékos belső finisher 7,0" méretű színes érintésvezérelt LCD kezelőpanel bélyegképes előnézettel

Termékismertető

Az MX-M316N egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak / munkacsoportoknak 31 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ez az MFP a legnagyobb fokú hatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. Teljesen színes 7,0 hüvelykes LCD vezérlőpanelje jól használható bélyegkép és előnézet funkciókat biztosít (ha az opcionális merevlemez bővítményt telepítették). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M316N egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc (ipm) sebességgel. A beépített duplex modul a papír két oldalára történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, fax funkció vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M316N különböző, a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést biztosító funkcióval rendelkezik (például gyors bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás mód). Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M316N tökéletesen illeszkedik a legmodernebb irodai környezetekhez is.